12:45

Karlbergs BK2

Referat: BP08-8 - Karlbergs BK2

En av våra bättre matcher och faktisk en rätt så spännande match även om slutresultatet får det att se ut som en enklare match för vår del.

Inför matchen hade vi tränat ganska intensivt på olika uppspelsvarianter och det tycker jag att vi fick se ganska tydligt i den här matchen. Det kom passningar i längdriktningen såväl som i sidled och det var till och med ett par snygga kombinationer att se. Mycket bra!

Vi kom dessutom ganska bra i gång i den här matchen, med två mål i första perioden. Andra perioden var både jämn och mållös, men vi hade bland annat ett skott i ribban.

Spiken i Karlsbergs kista, om det nu är rätt uttryck i ett referat om barnfotboll, kom efter ca 45 minuter när vi satte in 3-0. Den här gången måste vi också tacka föräldrarna extra mycket för ett helt fantastiskt och högljutt stöd. Speciellt i kalabaliken framför mål i matchens absoluta slutskede var stödet alldeles underbart.

I mål hade vi Oskar, Sam och Joshua som alla gjorde ett lysande jobb både när det gällde att stoppa skott och agera sista försvarare med fötterna.

Det gröna kortet gick till Joshua och Beyan var en föredömlig kapten för dagen.

Stort tack också till Peter ”Bystugan” Johansson för att han hoppade in som reservcoach som om han aldrig skulle gjort något annat i hela sitt liv.